On-line via internet de VvE boekhouding bijhouden

VvEdossier.nl biedt een webdossier waarmee de registratie, dossiervorming en communicatie van allerlei VvE gegevens wordt ondersteund. Met VVE-Online bieden we nu ook de mogelijkheid om via het internet een gedetailleerde VvE boekhouding te voeren.
Deze internet boekhouding is een optie waarvoor de VvE kan kiezen in aanvulling op het abonnement met VvEdossier.

VVE-Online: boekhouden via internet

De beheerskosten vormen een grote kostenpost op de begroting van iedere VVE. Op de beheerskosten kan een belangrijke besparing worden bereikt door zélf de financiële administratie geheel of gedeeltelijk te verzorgen. Met een beetje gezond verstand en VVE-Online kan iedere penningmeester dat realiseren zonder daar aan al te veel tijd te besteden.

VVE-Online wordt uitgevoerd op de grootste web - dienst voor Online - administraties Twinfield. Hiermee kunt u vanaf elke locatie en 7 dagen in de week, 24 uur per dag veilig werken aan uw online VVE – administratie. Het enige wat u nodig hebt is een PC en een internet – verbinding. Tegen betaling van een vast abonnementsbedrag per maand hebt u toegang tot deze web dienst. Geen software hoofdbrekens, u hebt steeds automatisch toegang tot de nieuwste versie.

Algemene informatie over het Twinfield internet boekhoud systeem.

Waarom VVE-Online?
VVE-Online is ontworpen voor intuďtief gebruik. Daardoor kan iedere penningmeester eenvoudig de administratie van de VVE zelf verzorgen. Bovendien zit in het standaardpakket een workshop van 1 dag inbegrepen. VVE-Online is inclusief de standaardinrichting van de administratie, de penningmeester kan zelf de specifieke gegevens, zoals bijvoorbeeld de adresgegevens van de leden van zijn VVE importeren vanuit het VvE webdossier. Zit u na opstarten van de administratie nog met problemen dan biedt onze telefonische helpdesk uitkomst. De helpdesk kan met u meekijken in uw administratie waardoor een optimale assistentie is gewaarborgd.
De functionaliteit zal u verbazen:
  • Het incassobestand wordt vervolgens automatisch aangemaakt zodat u dat alleen maar via telebanking naar uw bank hoeft te sturen voor incasso
  • Voor betalingen aan uw leveranciers maakt het systeem een automatische te verwerken betaalbestand. Natuurlijk worden deze betalingen automatisch verwerkt in uw boekhouding
  • De dagafschriften van uw bank worden met behulp van door de bank aan te leveren mutatiebestanden ingelezen en verwerkt in uw administratie. Een percentage van 90% volautomatisch ineens correcte boekingen is haalbaar, zodat slechts aan de resterende 10% extra aandacht gegeven hoeft te worden
  • Bewaking van de betaling van de maandelijkse servicekosten met daaraan gekoppeld – indien gewenst – een volledig geautomatiseerde aanmaningsprocedure
  • De maandelijkse reserveringsboekingen voor onderhoud is een kwestie van twee velden invullen en een druk op de knop
  • Begrotingen worden ingebracht in het systeem en maandelijks genereert u een rapport met de vergelijking tussen budget en werkelijkheid (én indien aanwezig het voorgaande jaar)
Kostenstructuur
De kostenstructuur van VVE–Online is net als ons administratie – systeem klip en klaar. Uit onderstaande tabel kunt u eenvoudig aflezen wat het tarief is voor uw VvE boekhouding via internet:

BasisTarieven BoekhoudSysteem incl Administratieve begeleiding VVE-Online
Alle prijzen excl. btw

Aantal appartementsrechtenTarief per appartement per maandOpmerkingen
t/m 49€ 2,30minimaal € 69 per maand
50 t/m 99€ 2,15
100 t/m 150€ 2,00
boven 150€ 2,00maximaal € 300 per maand

Inbegrepen:
2 dagdelen klassikale instructie
Telefonische helpdeskondersteuning administratief
Technische ondersteuning obv intermediair met Twinfield
Wilt u ondanks de eenvoud van VVE-Online toch de administratie uit laten voeren door een externe administrateur, dan kunt u dat bij VVE–Online uitbesteden. Ook allerlei varianten, waarbij de penningmeester zelf een deel van de administratie voert en VVE–Online een ander deel, zijn denkbaar. Hebt u assistentie nodig bij het klantgericht indelen van de administratie? VVE Online helpt u dan graag verder. Voor deze administratieve assistentie heeft VVE–Online zeer concurrerende, vaste tarieven.

Meer informatie of demo? - ga naar het contactformulier