VvEdossier.nl : over de voordelen voor beheerders

Bekijk demo site
Neem een proef webdossier
Elke VvE die zich aansluit bij VvEdossier.nl krijgt een eigen website. Binnen deze eigen website kan de beheerder of een bestuurslid van de VvE zélf het webdossier opbouwen. Automatisch verstuurt het systeem emails of zelfs post-documenten naar de eigenaren waardoor iedereen op de hoogte is van wat er speelt binnen de VvE.
Het VvEDossier systeem is in gebruik bij verschillende professionele VvE beheerkantoren en biedt een aanvulling op hun dienstverlening. De belangrijkste voordelen nog even samengevat:

De beheerder krijgt minder telefoontjes met vragen of klachten van eigenaren:
Via internet kunnen eigenaren zelf veel informatie vinden binnen het VvE webdossier. Eigenaren kunnen klachten rechtstreeks inbrengen en ook de klachtafhandeling prima volgen via de site. Zeker weten: dát scheelt u een heleboel telefoontjes!
De beheerder heeft overal en altijd vanaf elke internet-PC toegang tot het VvE dossier:
Of u nu op kantoor bent of of 's avonds thuis nog even iets wilt inzien of wilt doen: vanaf elke internet-PC is het webdossier te openen. Misschien wat minder wenselijk, maar toch kan het soms handig zijn dat het dossier ook vanaf uw vakantie adres te raadplegen is.
Een nieuwe eigenaar krijgt simpel een persoonlijke aanlogkode:
Vergeet al dat copieer werk met splitsingsaktes en notulen: er hoeft geen berg papier meer naar die nieuwe eigenaar. De eigenaar krijgt simpel zijn persoonlijke aanlogkode per email en kan zelf de stukken opzoeken. Dát scheelt een hoop werk en gedoe!
Communicatie vooraf - dat scheelt tijdens de jaarvergadering:
Onderwerpen voor de vergadering worden vooraf in het webdossier gezet. Gericht kunnen enquete vragen met multiple choice antwoordmogelijkheden aan de eigenaren worden voorgelegd. De antwoorden van de eigenaren worden overzichtelijk gepresenteerd - rekening houdend met de 'stemwaarde'van elke eigenaar (zie enquete voorbeeld). Dat scheelt tijdens de jaarvergadering een hoop discussie en de vergadering hoeft niet meer tot diep in de avond te duren.
U zit toch niet te wachten op al dat copieer werk en die postverzending?
Best een heel gedoe: als de notulen er eenmaal zijn - om deze dan bij de eigenaren te krijgen. Via het websysteem krijgen de bewoners een simpele email en halen ze de informatie zelf van het internet, en zonodig verzorgt VvEDossier.nl ook de postverzending van belangrijke stukken. Dergelijke simpele administratieve handelingen bent u toch liever kwijt!
Trouwens: ook als u de postverzending zelf doet kunt u simpel geadresseerde A4 bladen uit het systeem printen, zo nodig van alle eigenaren tegelijk.
Uw kantoor zit in één keer op volle snelheid op de digitale snelweg:
Steeds meer eigenaren verwachten (verlangen?) gewoon dat het beheerkantoor via email en internet communiceert. Met het VvEDossier systeem heeft u uw concurrentie positie in één keer weer verbeterd: zónder investering in een eigen software systeem, zónder een lang en moeizaam ontwikkeltraject en zónder operationele kosten en zorgen. Natuurlijk, u kunt nog één of twee jaar wachten, maar dan kunt u niet meer zonder internet. Ons systeem staat nú klaar, ook voor ú.
Bekijk de uitgebreide demo site of probeer het gewoon zelf uit, neem twee maanden een gratis proef webdossier