VvEdossier.nl : over de voordelen voor eigenaar - bestuursleden

Bekijk demo site
Neem een proef webdossier
Elke VvE die zich aansluit bij VvEdossier.nl krijgt een eigen website. Binnen deze eigen website kan de beheerder of een bestuurslid van de VvE zélf het webdossier opbouwen. Automatisch verstuurt het systeem emails of zelfs post-documenten naar de eigenaren waardoor iedereen op de hoogte is van wat er speelt binnen de VvE.
Het VvEDossier systeem ondersteunt de communicatie van het bestuur met de leden en biedt tevens een toegankelijk archief. De belangrijkste voordelen nog even samengevat:

Eenvoudig activeren van een slapende VvE:
Als u start met ons webdossier, bieden we een stappenplan om het dossier te vullen. Loopt u deze stappen door, dan bouwt de Vve administratie zich 'automatisch' op en is het activeren van een slapende VvE een stuk eenvoudiger geworden.
Als bestuurslid heeft u overal en altijd vanaf elke internet-PC toegang tot het VvE dossier:
Of u nu 's avonds thuis bezig bent of op uw werk nog even iets wilt inzien of wilt doen: vanaf elke internet-PC is het webdossier te openen. Misschien wat minder wenselijk, maar toch kan het soms handig zijn dat het dossier ook vanaf uw vakantie adres te raadplegen is.
Zonder zorgen heeft uw VvE een eigen website:
Continuďteit, webhosting, backups: u hoeft er geen zorgen over te hebben - wij hebben het allemaal geregeld. Natuurlijk, er zijn VvE's met enthousiaste IT-ers die zelf een eigen site ontwikkelen en in de lucht houden. Dat kan een heel fraai resultaat opleveren ..... maar wat als deze enthousiaste eigenaar vertrekt (.... of volgend jaar wat minder enthousiast is ....)?
Een prima overzicht van de klacht afhandeling:
U ziet direct hoe het is met de klacht afhandeling: de webmaster (dat bent uzelf of de VvE beheerder) kan zelfs de werkopdrachten aan onderhoudsfirma's in het webdossier opnemen! Ook handig om te zien dat een bepaalde klacht al eerder is voorgekomen, wellicht jaren geleden. Wat is er toen aan gedaan, door wie??
Betalen van inkoop-fakturen goed geregeld:
Ingescande inkoop-fakturen zijn zichtbaar in het webdossier en kunnen door het bestuur voor betaling worden geaccoordeerd. In een flexibel workflow proces wordt de voortgang bewaakt.
U communiceert op eigentijdse wijze met de bewoners:
Heel gemakkelijk bereikt u alle bewoners - zonder iemand te vergeten of te missen. Het systeem verstuurt automatisch emails of verstuurt een postbericht aan mensen zonder email adres. Uitnodigingen, notulen, een enquetevraag uitsturen naar alle eigenaren - het kan allemaal. (zie enquete voorbeeld).
Bekijk de uitgebreide demo site of probeer het gewoon zelf uit, neem een gratis proef webdossier