VvEdossier.nl : over de voordelen voor appartements eigenaren


Elke VvE die zich aansluit bij VvEdossier.nl krijgt een eigen website. Elke appartements eigenaar krijgt een persoonlijke aanlogkode voor deze website. Alle informatie is op de site te vinden: adressen onderhoudsfirma's, contracten, notulen, klachten, financiŽle afspraken etc.
De belangrijkste voordelen voor eigenaren nog even samengevat:

Als (nieuwe) eigenaar heeft u toegang tot het hele VvE archief:
Papieren raken vaak kwijt. In dit internet systeem heeft u alle officiŽle stukken direct weer gevonden: splitsingsakte en tekening, notulen, contracten, correspondentie etc etc. Ook uw eigen correspondentie met de beheerder kunt u via het systeem aanmaken en altijd weer terugvinden.
Het is geen enkel probleem meer om een klacht te melden:
Doorkiesnummers, medewerker in gesprek, telefoon wordt gewoon niet opgenomen ....... vergeet al die problemen. Een klacht kunt u direct op de website melden, ook buiten kantoortijd.
Een prima overzicht van de klacht afhandeling:
U ziet direct hoe het is met de klacht afhandeling: zelfs de werkopdrachten aan onderhoudsfirma's zijn in het systeem te raadplegen.
U krijgt prima inzicht in de financiŽn van de VVE:
Hoeveel geld heeft de VvE beschikbaar en welke onderhouds acties hebben we daarmee gepland? Waarom is mijn VvE bijdrage zo hoog? Welke inkoop-fakturen zijn er nu eigenlijk afgelopen jaar betaald? Het is allemaal prima vastgelegd en te vinden.
Bekijk de uitgebreide demo site of probeer het gewoon zelf uit, neem een gratis proef webdossier